¡Hacia España!

Ensi viikolla lähdetään muutaman futispersoonan kanssa varsin mielenkiintoiselle opintoretkelle. Ajax-Sarkkirannan valmentajien kontaktien kautta on tarkoitus lähteä katsastamaan miten jalkapalloa harrastetaan Kataloniassa. Mukaan lähtee Ajax-Sarkkirannan valmennusporukkaa, ja OsPasta uusi valmennuspäällikkömme.

Tarkoituksena on vierailla muutamassa junioriakatemiassa, ja todennäköisesti meille avautuu myös pari mielenkiintoista mahdollisuutta käydä seuraamassa ammattijalkapalloakin. Gimnàstico de Tarragonan kamppailua noususta La Ligaan pääsemme seuraamaan läheltä, ja FC Barcelonan B-porukan treeneihin on jonkinmoinen mahdollisuus päästä tutustumaan. Reusissakin käsittääkseni on jokin akatemia, mihin voisimme sisään pummilla yrittää. Pelaajiksi taitaa olla ikää ja mahaläskejä vähän liikaa, mutta jospa valmentajahabitus vakuuttaisi.

Lisäksi alueella on vierailumme aikana käynnissä jonkinmoinen junioriturnaus. Pitää yrittää käydä muutama paikallinen junnupeli väijymässä, jotta vertailukohtaa saisi omien junnujen tasoon.

Ja niin, olisihan tuolla ollessamme Barcelonassa myös matsi FC Barcelona – Real Madrid. Todennäköistä vaan on, että tuo kyseinen ottelu seurataan kiltisti paikallisen ravintolan screeniltä, aika haluttua kamaa tuntuvat jostakin syystä ottelun liput olevan.

Tarkoitus on tänne työntää matkarapsaa, jos vain suinkin Espanjasta löytyy toimiva netti. Aikaisemmin alueella matkanneena odotukset toimivan nettiyhteyden suhteen ovat aika matalalla, mutta toki tällä kertaa meillä on paikallisopas mukana. Ihmeiden aika ei ehkä ole ohi, fingers crossed.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 × three =