Tervarit – paljon pelissä

Ai hemmetti miten paljon on tänään pelissä Tervareilla futsalissa. Tervarit pelaa runkosarjan viimeisen pelinsä PP-70:ä vastaan, ollen tasapisteissä PP:n kanssa yhdeksäntenä.  Siinois tarjolla kaikkea mahdollista pudotuspelipaikasta karsijan paikalle. Suoraa tippumista ei enää tule, se on varmaa – Mad Maxin maaliero on niin paljon huonompi ettei porukka enää ohi tule.

Pleijareihin Tervarit tarvitsee vähintään kahden pisteen voiton, tasapelikään ei riitä kun maaliero on yhden maalin (!) heikompi kuin PP:llä.

Pidetään oman kylän pojille isosti peukkuja että voitto pelistä tulee. Juniori halusi katsomaan kello 17 alkavaa kendomatsia, joten Raksilaan pitää työntyä. Ehkäpä se ei haittaa vaikka vähän lätkämatsin alusta jäisi katsomatta?

Palloliiton sivuilta löytyy sarjataulukkoa sun muuta. Ja yhtä heikko ennakkohehkutus kuin mitä tämäkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 × 4 =