Tervarit pleijareihin!

Everything went better than expected!

Tervarit nasautti tiskiin 5-3-voittolukemat PP-70:stä, ja eteni Futsal-liigan pleijareihin sijalta seitsemän. Albanialais-oululainen parivaljakko Tani-Adi oli aivan liekeissä, eikä ottanut kuin yhteensä yhden keltaisen kortin koko pelissä. Rizvani paukutteli tätä kompensoimaan sitten kolme komeaa maali, ja kolisutteli tolppia useampaankin kertaan.

Eiköhän sieltä vaihteeksi vastaan tule Sievi Futsal – Sievi saa valita vastustajansa ensimmäisenä voitettuan runkkiksen. Ilves kävi Perämeren per…Monacossa konttaamassa FC Kemiä vastaan ja Sievi paahtoi kalkkiviivoilla Ilveksestä ohi.

Hirveän paljon en punapaitojen puolesta rahaa pistäisi pleijareissa likoon. Aina voi heitellä ”henki > materia”-mantroja, mutta kyllä nyt nähdyn Tervarit-jengin rosteri on niin kapea ettei tuolla voi pudotuspeleissä pärjätä. Ykkösnyrkki Stafsula-Rizvani-Vandell-Vähäsöyrinki on kova millä tahansa mittarilla, mutta seuraavalla nelikolla Halmet-Paldan-Knape-Rasuli on niin paljon tekemistä pelikäsityksen, pallottoman aktiivisuuden ja ihan perustekniikankin osalta, että en Nuremaisesti näe mitään syytä miksi Tervarit pudotuspelivastustajaansa voittaisi. Noh, Halmet on ihan oiva pelimies, mutta jää tuon loppukolmikon kanssa todella yksin.

Mutta eipä siinä mittään, yllätyksethän ovat urheilun suola! Pidetään peukkuja oululaispoppoolle Ylivieskan omien poikien lyömiseksi (olettaen että Sievi FS vastaan tulee).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 × 3 =